Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1465 var ett fint år att rimma, ens framtid utvecklas ibland i dimma, en kan just gissa vad som blir, någon kanske söker sin där safir, blott finner något i utmätt timma. Andersson bar väl keps? A la 40-tal.


1465 var ett fint år att rimma




Tänk om vissa sådana där fäder,
i hatten sin satt en fjäder,
kondom haft att trä över...
och lekt med annat än just buken,
kanske att vika i papper en tjäder...




(Om bilden.
Ibland ser du mera tydligt
om det är mörkt)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-11-26 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP