Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Havet

När jag skådar ut genom fönstret
ser jag havet
min bästa vän
som viskar
berättar
ryter
och ger mig drömmar
om resor mot horisonten
bort mot det okända
mot den hisnande rymden




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-11-23 09:49



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Horisonten
vidgar onekligen
Perspektivet

Tack!
2021-11-24

  bibbi ahrnstedt
Vilken härlig längtan
2021-11-23

  ULJO
Härlig text och bild
2021-11-23

    ej medlem längre
Gillade den här
2021-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP