Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsmekanismer

Bär med på vägen

Tankar om livet

Hur icke såra någon

Svårt och tackla

Stunder av rädsla

Då allt griper tag

Svagheten brister

Oron hindrar

Vackra drömmar 

Komma fram

Resa sig stark igen

Slå in skydds mekanismen

Stänger av allt

Öppna då upp hjärtat

med kärlek och värme

Bara var där

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-23 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP