Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Irriterande reklam

 

Irriterande radioreklam

Irriterande TV reklam

 

Ylande radio programledare

Ylande Tv programledare

 

Tjatande Tv programledare

Tjatande radiopratare

 

Fåniga reklambudskap

Fåniga reklamskådespelare

 

Kvinnor talar/skrattar som män gör

Män talar/skrattar som kvinnor gör

 

Irriterande människor!

 

I bussen

På tåget

 

På trapporna

På gatorna

 

Överallt

Alltid

 

Störande människor

 

Som ser ingen än sig själva

Som ej bryr sig än sig själva

 

som ger sig rätt att störa andra

som brukar köra över andras rättigheter

 

får inget straff!

Får ingen stopp!

 

Västen går tillbaka i tiden




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2021-11-23 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP