Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sörjer


Sorg

Sorg.
Förödande, oändlig.
Jag tappar andan.
Den naglar fast mig.
Tårar.




Fri vers (Prosapoesi) av Louise Ryhr Sileson
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-23 11:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Stark i sina få ord
2021-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Louise Ryhr Sileson
Louise Ryhr Sileson