Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku om regn


Regn

Regnet faller mjukt
Det rinner ner för kinden
Sköljer bort smärtan




Bunden vers (Haiku) av Louise Ryhr Sileson
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-23 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise Ryhr Sileson
Louise Ryhr Sileson