Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kröning av natt

Se där på stranden hon dansar
Solnedgången i sitt hår

Hör mjuka violiner spela
Magi runt henne når

Havets vågor
En stilla havsbris

Sakta stjärnor tänds
Ett sista danssteg hon tar

Månen i hennes ögon spegla
Nattens drottning är krönt





Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-23 11:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket fint i både ord som mening - ni drottningar är så.
2021-11-28

  Nina Nightwish
Så vackert :)
2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin