Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trosbekännelse

Det djupaste livet
den samlande punkten
av skaparkraft och syfte
är knottet som svirrar i skogen.

Skogen har ingen gräns mot mig
den är i mig
och runt mig.

Insikten flyger förbi som en fågel.
Den lämnar en fjäder
en ton i mig
som får mig att tro
på något bortom mina tankar.

Jag tror på tonen
som ljuder i oss alla
skapelsens magnum opus.
Jag tror
på svanvingarnas melankoli
molnens tysta tecken
brinnande låga
falnande glöd
och ett evigt liv.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-23 15:31



Bookmark and Share


  Stisse
Vackert och poetiskt. Känner eufori när jag läser dina ord. Tack.
2021-11-27

  Lustverket VIP
Amen.

Att brytas mot något annat än ens egna tankar är livsavgörande, skogen såsom skog är oumbärlig där.
2021-11-24

  Ulf Carlsson VIP
Delar ditt credo och mystikens glödande metaforik!
2021-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP