Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ärlighet är en dygd.


HAT I VARDAGSFÖRPACKNING

Jag hatar springandet

i lägenheten under

Jag hatar allt det som jag skrev

som var en blunder

Jag hatar alkisar

som stör på biblioteket

Jag hatar väntetiderna

på apoteket

 

Jag hatar bimbona

i popdokumentären

Den där mentala

miserabla subbmisären

Jag hatar sömnlöshet

och rastlöshet och vinter

Jag hatar orkeslöshet

jul och hyacinter

 

Finns det miljöombyte

som jag kan beställa

så att jag slipper lida

bli nervös och gnälla?

Jag hatar förutsägbarheten

jag behöver

Jag hatar religiositeten

för den söver

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/11

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2021-11-23 19:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, just det. Jag hatar att söka jobb också.
2021-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP