Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

Jag öppnar mig för det oändliga
Vackra
Jag öppnar mig för det stora
Lilla
Jag öppnar mig
Jag vidgas
Jag öppnar mig
För dig




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-11-23 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace