Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Britney Spears

Nature is healing hur kan nån missa
Britney Spears är fri och
Lindsey Lohan skådespelar igen
De galna kvinnornas återtåg ja snälla låt det vara så

Jag läser om Agnes von Krusenstjerna och Sigrid Hjertén
Fick de nånsin upprättelse nej snälla de fick en lobotomi

Nature is healing hur kan nån missa
Även galna kvinnor måste få leva
ja snälla låt oss leva




Fri vers av Skelettkvinnan
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-23 20:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag känner henne inte ens.
Försök inte att läxa upp och mästra mig, pysen.
2021-11-24

    Sefarge VIP
Var nånstans höll nuvarande
Hyllningskör till när det var
Som värst för Britney?
Och det vet ju hon
själv om,att de
som förtjänar
Hyllas var de
Fansen som
Kämpade o
Protesterade!
Nu är det så
Många som
Vaknat till
Liv och skall
Fjäska för
Henne?


2021-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Vilken gud beder Sigridsson till?
Blir hans böner månne hörda?
2021-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Detta med Britney Spears är underbart!
Äntligen fri!
2021-11-24

  Emanuel Sigridsson VIP
Du visar ett fint handlag med text. Här en bön i mjuk monologstil, talspråket känns äkta och den Du vänder din bön till är osynlig. Men det är knappast till de små tingens gud Du beder. Den gud som hjälper dig att hitta nycklar. Här gäller det livet.

Ja, din text är verkligen på plats. Jag hoppas att din bön blir hörd. För då kommer ännu en text.
2021-11-24

    Sefarge VIP
Tjaa. Galna gubbar
Verkar göra mer
Skada för sina
Medmänniskor?
;)
2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Skelettkvinnan