Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2021.11.24 onsdag. Är SD ett svenskt parti?


Jimmie

Nu är dyra råd goda. Hans kära människohat har fått en törn i arslet. För nåt hjärta kan han inte ha. Sanslöst replikerar han att det är fullständigt normalt att glädjas över en missbrukares eventuella mord på en statsman. Nu är vi inte längre nazister påstår han. Det har vi gått ed på länge, så då måste det ju vara sant. Ett normalt parti hade kastat ut såna med badvattnet. Men dessa är nöjda över, ja gläds åt, total känslokyla. Dessa inbäddade lögner hela tiden. Han har inte ändrat deras ideologiska program någon gång, utan han har ändrat sitt beteende så att han ska tas för en omdömesfull person och ganska kärleksfull. Han har bevisat att tjugo procent av folket hatar livet, lagen och omtanken. Ja, kärleken.

Bör man säga det på tyska också?

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-11-24 01:15



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Den ultimata politiska manipulationens parti. Fastnaglat med en träffsäker knorr på slutraden.
2021-12-06

  SatansSon VIP
Niliboy Mare Semper Fi
2021-11-30

    Sefarge VIP
Tjaa att ge sig på de svaga
I samhället minoritets grupper
Ursprungs befolk.invandrare m.fl.
Har alltid varit de bruna populist
-partiernas taktik
När de sedan försöker
tvinga Folket att tycka o leva
Efter deras egna Åsikter
Kanske väljarna hinner
Upptäcka det i tid och
Lämna de bruna hatiska
Fanorna medans tid är
Den som lever får väl se?
;)

2021-11-25

  Solstrale VIP
Få politiker har respekt för folket! Folket har lite respekt för politiken! Klart når det parti man röstat på tvingas regera på oppositionens budget! Något är upp o nedvända världen. Jimmy ja han är inte ensam i sitt parti, några däri dömda för grova brott, t.o.m mord. Det säger väl allt om politiken!
2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP