Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Något Gunwale skrivit kan ha inspir erat... Jag gör mig inte som bäst bakom rattar i bilar, utan mer likt bagare i baksätet... Tänkte här varken på fotboll, blåbär, kungar eller att sitta på en bänk i en vrå.


Några rader på rim (7)





När det till katter väl kommer
annat är det nog med 'blommer'

boken 'katt bland duvor' skänker
mer än kråkguldet väl blänker

annars kan säkert en läsare tänka
'salt' om vågor som i anlete stänka...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-11-24 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP