Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sluta förödmjuka dig själv genom att sjunka till en sådan låg nivå genom grova sms. Livet är alltför dyrbart att slösas bort och förloraren är du, inte jag


Din bitterhet gör dig ful och elak och förgör vackra minnen

 

 

Släpp taget

om det som du aldrig någonsin

kommer att få

igen,

 

 

mig




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-24 22:23



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"Släpp taget" - dem dikten gillas - bravo!
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP