Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandpromenad

Rör vid dig.
Den tusende stjärnan.
De dagar som längtar
efter att bli till nätter.
Sammetslen kyss.
De vita stränder
som smälter
så som guld.
Vi vandrar
hand i hand.
I min fantasi
där
äventyret just börjat.
Spanar in dig,
när du inte ser.
Men det jag ser
Jag njuter av.
Samlar snäckor
på strå.
Även om de stränder.
I mina tankar.
Där jag går längs livets gator.
I den vardag.
Du förgyller.
Som regnbågens guld.
Jag ler
i drömmen.
För drömmen
är du.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-24 04:45



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Visst är den ! Man blir avundsjuk på den drömmen hahaha.
2021-11-24

    Anna Ahlborg
så tjusig dikt! Den förgyller min dag! Tack!
2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP