Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är låt-texten i filmen som de-unga använder uppe på berget i närheten av observatoriet, där de-nya dockorna, som konstnären tillverkar till "Huset med bassängen. Docka eller är det du kvinna, som är du?"


Ja, i filmens värld..

Du är min gangster
hm känns bra
du är min gangster
du känns bra
så jag kan stå för det
ta mig med det vackra
det som är bäst för tystnaden
du är min gangster
sanningen kommer ner
nu är berget det högsta
vi blir mer och mer
vi blir fria träden står
inte längre i för sikten
vi blir där och vi överlever
tillfället framtiden
det förgångna sannerligen
vi tror på dig för evigt
du är min gangster
hm känns bra
du är min gangster
du känns så bra
för alltid du och jag
framtiden det förgångna
sannerligen vi tror
tror tror på dig



(Se om jag klarar att skapa musik och sjunga in den)

Är helt nybörjare i studion, så det tar ett tag.

Det gör det
om man måste vara självständig och ensam
som vården vill,
för tänk om man kommer för nära männen
och det saknas vårdplatser,

Nåja, det här är i alla fall låt-texten

i filmens värld




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-24 11:34



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Lycka till med musiken. Kan bli en verklig utmaning !
2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP