Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka marken

Under solen
härskar skadan
pinad sand
yr uppåt i koncentrerade virvlar
en djupblå himmel
utan slut

med skriande tomhet
faller sanden tillbaka
mot marken
de gröna bladen
fångar dem
sakta
klick, klick, klick…

…de små sandkornen
fortsätter sin märkliga bana
genom lövverket
endast ett av dem
landar på mörka marken
dit solen inte når




Fri vers (Fri form) av Jerska
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-24 12:11



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
impressionism i sin prydno. bra.
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Jerska