Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådana som mig!

Ibland drömmer jag om att lägga in mig på "psyk"-hem
Och att bara låta tankarna fladdra

Inte göra något alls
Endast drömma om en värld som anpassar sig efter sådana som mig




Fri vers (Fri form) av Emil Ågren
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-24 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren