Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15.15

Vattnet åker ner på marken
Vinet följer efter min falska tanke
Jag darrar och faller ner på marken
15.15 igen och igen




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-11-24 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP