Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min röst

Nästa höst
lämnar jag min röst
vem jag röstar på
vet jag kanske då
om inget passar
då jag passar
och röstar blankt




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-24 16:40



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Värdefullt
att på ett eller annat sätt
välja att göra skillnad

Tack!
2021-11-27

    Sefarge VIP
Kanske rösta
Radioaktivt?
För att stråla
Vidare. ..?
;)
2021-11-25

    Lena Staaf VIP
Nog tycker jag man ska rösta. Det var inte så länge sedan vi fick kämpa för rösträtten.
2021-11-24

  ULJO
Valmöjligheter
2021-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra att det finns möjligheter att påverka och förändra.
2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP