Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


den bittre pensionerade punkaren

 

satt han på konditoriet

frågade Ola överraskat

ja han har väl snaskat

men anstår det punkeriet

att äta prinsesstårta?

ja de e svårt att ta!

 

har du gått å blitt bitter

nej!? inte alls - va falls!

du ingen sympati besitter

punkare kan också dra en vals!

nähä! - du halkade in på bananskal

ja okej! punk va ju ej min grej

du är förlåten du lustans lakej!

 

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-24 17:00



Bookmark and Share


  ULJO
Den var bra
2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP