Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DREYFUS

Glöm aldrig Dreyfus

Denna skandal

som lyckligtvis fick

en lycklig final

Men glöm aldrig Dreyfus

i judehatets tid

Antisemitismen

är djävulens strid

 

LARZ GUSTAFSSON 24/11 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2021-11-24 21:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Filmtips: "En officer och spion" av Roman Polanski. Finns på dvd.

2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP