Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen längtar efter gott...

Något gott, det behöver inte ens
vara sött...

Bara något att luta sig mot,
när stormen drar fram,
när tomheten anfaller...

Dagarna går,
men priset går inte ned,
på det goda...
En smakbit bara. Allt som begärs.

Tacksam, för längtan finns,
hopp finns och en sol som skiner glatt.
Måtte inte den dagen komma,
när smaklökarna bedövats och smärtan
leder till intet.

Själen längtar efter gott...




Fri vers av Seasons
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-24 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons