Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomskinlig




Som en kung i exil bevaras drömmen
ömsint som en fågelunge
Under armen
men samtidigt som ihoprullat ljus

- brevet silar sig in som ur en skåra i himlen
Orden dansar stödda mot varandra - stiltje
Frusna i nätet
glöder bokstäverna
Och byter form

Profetian säger -
Alltid nu!
Den genomskinliga månen hålls som en lins över världen;
Drömmande under dagg
Dunkar i ultrarapid
- försöker hitta en väg ut

under vatten
Fast i kistan -
Människan lyser inifrån
Som sjöanemoner
Med små fiskar i magen




Fri vers av Knark VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-24 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP