Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Vad har dina
ögon sett,
jag ser dem
rycka, riva
trängta, tveka
tröttna.
Alla längtans stela
strider står
där våra synfält
konvergerar
i en punkt.
Han som söker,
han skall finna.
Hon som vågar,
hon skall vinna.
Men vad är priset?
Elden slocknar,
tidens vindar
viner hårt
på hjärtats
vita vidder.
Och långt därute,
spår av tomhet
priset som du gav
för din frihet




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2021-11-24 23:21



Bookmark and Share


    Sofia Viktoria
Uppfriskande!
2023-05-04

    vegankaka
Wow!
2021-12-23

  Solstrale VIP
Grymt bra!
2021-12-01

  Kajan VIP
Bra. Tänkvärt.
2021-11-28

  AiA Maria den fria


Oändliga djup...

I like!

Tack!
2021-11-25

    maskrosblod
Snyggt!
2021-11-25

  Sparvögat VIP
Vackert och gripande, stor poesi…
2021-11-25

  Kungskobran VIP
Fantastiskt bra, bokmärkes
2021-11-25

    Sefarge VIP
Klassisk tidlös poesi
Aningens Stagnelius
känsla i skrivelsen!
Bravo!
;)
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP