Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Änglarna gråter själarnas tårar

 

Droppar fyllda av

jordens skälvande längtan 

giver oss liv, giver oss hopp

då kärleken allra ödmjukast 

ber himmelens små änglar 

att beskydda oss

 

 

 

"Öppna ditt hjärta

och släpp änglarna in

låt själen känna

närhet"

 

§

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-24 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP