Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av-slöja

Den svarta hägern breder ut sina vingar
och skakar av sig vatten i tusentals droppar

Himlen skiftar för var timme
i lager av tunna färger

Den vita hägern vid dammen
kontemplerar i en spegel av sol

och jag leker
med lånta fjädrar
leker
på jorden
hem
och resa

alla våra hjärtan vänder
mellan rosens blad

genom alltets puls
slår all vår grund

blodets minne öppnar
en regnbågsfärgad horisont








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-25 01:11



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Roligt att läsa något så poetiskt av dig.
2021-11-30

  Marita Ohlquist VIP
En fantastisk text som stimulerar tanke och känsla.
2021-11-29

  AiA Maria den fria

Överflöd

Oändlighet

Kraftfullhet

Så vackert i ditt ljus!

Tack!

<3
2021-11-25

    Lena Söderkvist VIP
Makalöst vackra metaforer.
2021-11-25

  lila fjäderblomman VIP
Vackert!
2021-11-25

  Solstrale VIP
Stämningsfull och bedårande! Skickligt! Av-slöjande! :)
2021-11-25

  Kungskobran VIP
Fantastiskt fint bokmärkes
2021-11-25

  ULJO
Så fint
2021-11-25

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Känns som meningsfulla tankar.
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP