Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om

Tänk om
jag blev förförd av natten
så som du förför mig.

Tänk om
smekningen i morgonen
var densamma som din.

Tänk om
orden var de samma
som det du skriver till mig.

Tänk om
din längtan var lika stark
som min längtan efter dig.

Tänk om
stjärnornas kyss
var lika passionerad som din.

Tänk om
sommarkvällen
var lika het som du.

Tänk om
du var min
då hade jag inte behövt undra.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-11-25 04:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP