Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Styrmekanism


Skam

Skam liksom dåligt samvete är en social styrmekanism utvecklad för att människor
ska kunna leva sida vid sida. Religionen legitimerar skulden och skammen.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-25 06:54



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Betänkansvärd skrivelse!
Var i en sin egen skampåle
Är,och inte någon annans?
;)
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP