Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämlikhet

Mycket prat om kvinnlig
statsminister
Inget prat om kompetens

2021 ser jag många kvinnor
på höga chefsposter,
men ännu fler män

Jämlikhet bör vara
rätt person på rätt plats
oavsett kön

Jämlikhet bör vara
värdering av arbetsinsats
Inte utseende

RUT är mindre accepterat
än ROT
Vad beror det på?

Kata Strof




Fri vers av Katrina Mann
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-25 10:23



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra där! :) vi behöver reflektera mer, och komma ur att andra ska avgöra, vi har en egen röst att lägga på rätt politik! Så må vi välja rätt!
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Katrina Mann