Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vanlig dag

gick till skogen idag med

hund och man och lite

vind i ryggen

uppförsbacken krävde en del men

hunden var glad och studsade

över kullfallna trädstammar

jag såg vilsna fåglar som flög

över kalhygget i novembersolen

 

när jag kom hem hade

magdalena andersson avgått

som statsminister och

tv nyheterna gick på repeat

resten av kvällen

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-25 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP