Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kaoset i landet Sverige!

 

Kaoset i någon människans liv

Är

Ett resultat av gamla kaos i livet

 

Kaoset i någons människans ekonomi

Är

Grunden till att man lever fattigt

 

Brist på tillit i mitt liv för en människa/religion…

Är

Tortyren i Fångenskapen i Iran i TIO ÅR

 

Kaoset i all politik jorden runt

Är

Ett resultat av den misslyckade människan

 

Fiaskot i politiken

Är

Nekandet av andras rätt att bli hörda

 

Kaoset i den svenska politiken

Är

Kvinnornas nuvarande och framtida krig över makten

 

Kaoset är Hon som inte vill förhandla

Med en annan HON

Eller Han

 

Alla hatar alla… de svenska politikerna

Ingen låter en annan att tala och bli hört

Ett utveckligt land…

 

Kaoset i landet Sverige heter demokrati!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2021-11-25 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP