Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

power to ease

Under mig går isen sönder.
Bara den svarta himlen

Himlen är en tunn reflektion
Kemisk obalans.
Sinnet morrar oroligt




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-25 16:37



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
riktigt bra diktat. fin clou med morrande himmel.



2022-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams