Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala innerligt med ditt barn

Se till att tala innerligt med ditt barn

när mörkret står kallt och kompakt.  




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-25 17:52



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fint!
2021-11-30

  Monica Lindgren
Detta är fint! Borde alla föräldrar läsa! (Det kan också var en vuxen, som talar till sitt "inre barn"!)
2021-11-30

    Lena Staaf VIP
Ett gott budskap!
2021-11-26

  Solstrale VIP
En god maning!
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP