Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte den enda

 

 

Imorgon kommer du att tänka

hon kommer inte kunna leva utan mig

du kommer inte att fatta att

jag aldrig kommer tillbaka till dig

du lämnade mig

samtidigt kom en annan in i mitt liv.

 

Du är inte den enda

du är inte den bästa

du är inte den rikaste

verkligen inte den smartaste.

 

 

 

 

Copyright: Arnela Arre Kurbegovic

(2021 - 11 - 25) 

 




Fri vers (Fri form) av Arnela
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-25 18:37



Bookmark and Share


  ULJO
Stark text
2021-11-26

  Solstrale VIP
Förskräckligt bra skrivet!
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela