Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över

Ett ögonblick av tvekan
Öppnar dörrna till
Minnets reflektion

Ett litet steg in i rummet
där ljuset spela upp
alla livets kontraster
där sorgen möter glädjen
utan rädsla för varandra

Utan vingar kommer vi
aldrig att flyga
men i drömmar suddar
vi himlen och fångar
stjärnorna

Jorden är vårt hem
å vi kommer aldrig
att lämna den även
om begäret efter
himlen alltid finns

En stilla vila på marken
i rofylld natt
viskar stjärnorna att
nu är resan över




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-25 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard