Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perpetuum mobilia

Det är en maskin
En utan knappar
I evig rörelse
Eller åtminstone tills jag dör

Det är en motor
En som jag sparkat på
Tid genom otid
Och den rusar fartblint på i egen regi

Det är ett hafsverk
Av impulser och elektroder
Ett kopplingsschema från helvetet
Och en lukt av bränt kött

Det är ett tempel
Som nötts ner
Inte genom tidens tand
Utan mer av oegentligheter

Förlåt mig redan nu för den jag kommer att bli




Fri vers (Fri form) av thegreatnausea
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-25 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea