Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vinterkär

minussidan lägger sig på plus
med höjden av sin friskhet
snön breder obekymrat ut sig
utan att be om lov
blått möter blått in i blåa timmar
och de bakfulla skuggorna ler
vintern hämtar stilpoäng
och ja, jag vill ha dig




Fri vers av Blåbäret
Läst 221 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-11-25 21:37



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Den här har jag missat under min tillfälliga exil från poeterna!
Väldigt vacker och målande text med en jättefin avslutande rad!

Bilden är så fantastiskt vacker; väl fångat!
2022-02-20

  Nina Nightwish
Talande och vackert
2022-02-19

  limerick
Vacker vinterdikt och vacker bild.
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret