Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är en sådan dag

Idag är en sådan dag
då man vill vara med
Det kommer sådana dagar
Inte så ofta men tillräckligt ofta
för att man ska känna sig
ledsen
Krama ur det sista man har
inom sig
Göra det omöjliga möjligt




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-26 08:13



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
"ledsen" gör dikten rik!
2021-11-26

  Lottie Ålhed VIP
Fin dikt om ”en sådan” möjliggjord dag.
2021-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström