Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


www.infernoresor.he

 

När man mött döden
i krematorium ligger
krafsar runt i glöden
brandsläckare tigger

dock då aska svalnat
brasan ej färdigställd
ty enär härden falnat
ses lågorna i skärseld

likaså med slutstation
varmt rike torde finna
Djävulen utan pardon
i eldhav får oss brinna




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-26 23:48



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja makabert med kremering vid tanken uppstår här... Skickligt uttryckt!
2021-12-03

    Lena Staaf VIP
Inte så lockande precis. Men är man död så är man. Helvetet skrämde man barn och undersåtar med för att de skulle vara snälla. Det är väl inte så många som tror på det nu för tiden. Fint rimmad dikt!
2021-11-27

  Niliboy
Ja, va rädd jag blir, inget för mig. Nä hel och uppstånden skall jag vara! Huga ligen!
2021-11-27

  Öknens Ros VIP
Sinnrikt diktat om hädanfärden!
2021-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP