Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


ta sig igenom

 

ge mig en överdos av livet

döden är marginell

 

tunga dagar är avdragsgilla

 

lyckostunder ger högre ränta

än vedergällning

 

försök, du som vågar

ta dig genom smärta med smärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-11-26 09:13



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
en livslustdikt/bild med stor insikt
2021-11-27

  AiA Maria den fria


I tillit
tillåta
medkänsla
i mötet med sig själv
är vägen igenom

Tack!

<3<3<3
2021-11-27

  Kajan VIP
Mycket bra.
2021-11-27

    Lena Staaf VIP
Ibland är det nödvändigt att ta sig igenom smörta med smärta. Men ibland är det bra att låta de goda känslorna flöda så det blir över till de tunga dagarna. Fin dikt med räntetema.
2021-11-26

  Elinor Sörensson VIP
Här finns ett djup och en
tankeställare som inte lämnar
läsaren oberörd. I alla fall inte
mig.

Att ta sig igenom smärta med
smärta är nog ibland oundvikligt.
På andra sidan väntar sen många
gånger ljuset. Förlösande.
2021-11-26

  Maria Sundelin VIP
Känns som motsatsen till Bodil Malmstens dikt Ett bloss för moster Lillie
2021-11-26

  Bengt H VIP
Ja, så sant, trevligt höra de orden.
2021-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP