Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silen

En sista gång
fler gånger
alla gånger
aldrig ta slut

Att sakna är att behöva
och behovet gillar sig inte tyglas
ignoreras
avfärdas som fåfänga

Men fåfängan är inte så fåfäng
färgen i den gråa vardagen
som kan kosta en dyrt
men aldrig kosta för mycket

Jag har egentligen inte råd
men det räcker ändå till
plånboken är tom nu, blicken med
i försöket att blicka framåt




Fri vers av diktninjan
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-26 10:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vad är behov? Något grundläggande eller något konstruerat?
2021-11-27
  > Nästa text
< Föregående

diktninjan
diktninjan