Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vallmodöd

_____________

Jag andas daggstänk

kloakminnen

krälande stenplattor

vallmodöd

ekande hav

av det som en gång var

_____________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-26 15:33



Bookmark and Share


  ULJO
Fint
2021-11-28

  Katinka VIP
Hm, snygg beskrivning av när dofterna kommer närmre. Vackert!
2021-11-28

  Maria Sundelin VIP
Målande fångat
Kramar
2021-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP