Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag klokuggla<3 //Eget foto


Följde med ända hem



känslan förnöjsamhet
bakluckan tömd och doften från äpplena
de sista i år, hann hämta hem dem
och Elsa fick klöspelaren till Missan
leveransen kom sent igår
veckohandling fågel och kattmat
från veterinären baksäte och baklucka
välpackade
vårlökarna blev även planterade
och vi firade första advent över en fika
Var tvungen påpeka personal som gick nära
utan skyddsmask eller visir
Elsa i korridoren "hon är inte vaccinerad"
ingen har en stämpel i pannan garanterat
smittofri, dessvärre avtar skyddseffekten
hastigare än de räknat med
och nu börjar smitta öka igen
dessvärre en farligare variant på G
från sydafrika.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-11-26 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP