Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


~IT COMES AND GOES~

Medan de främmande virusvarian-
terna kommer och går,
varav vissa valt att stanna för gott,
gäller det vänja sig med de objudna
gästerna i atmosfären.

Virus som parasiterar på människan
är inte så olika människan själv
likasom allt levande drar nytta av
varandra.

Ett virus stannar så länge det har
något att vinna på det.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2021-11-27 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP