Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till musik från; Somewhere My Love. Dr Zhivago


Konstaterande



Du har gett liv,du har
gett liv

Åt något som lever
utanför dig själv

Tankar ord gärningar
Och en del handlingar

Som hamnat mitt emellan

Samt eget liv som utkommit
Från ditt utströmmande jag

Och frågar vi vad allting
Går ut på,var för sig

Då vi gett liv åt något
Som nu lever utanför oss


Och släppt in liv utan att vi
längre kan utestänga det

Trots att vi kanske vill

Så nudda vid känslan
nudda vid känslan

Vad allt nu går ut på

Där vi på spegelskärvor
Färdas bort mot öppet hav

Var för sig

I en gemensam föreställnings
Värld av oförstående längtan?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-27 09:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja vi människor ger varandra något i våra möten och vi får också något tillbaka, så formar vi och formas.
2021-11-27

  bumerang

Kontemplativa rader med viktiga frågeställningar som ger nya tankevindlingar.
Tack.
2021-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP