Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sant eller hur...

- Jag skriver om möbler som Evert gjort...
- Så skrev han inte, du har fel, och det stort...
- Det gjorde han ju...
Lyssna till mig nu du...
Han skrev "Vals ombord" och den håller alltfort!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-27 00:27



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Hahh tog lite tid
innan pollett
Föll ner om-
bord!
;)

2021-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt