Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min pappa


Känslor har ingen ålder.
Därför mår jag så dåligt efter pappas död.
Han blev 90 år
men känslor har ingen ålder
och att se honom lida,
det var tufft.
Känslor har ingen ålder
Och i mina ögon var han ung och stark
Och trygg.
Jag saknar dina ord,
din omtanke,
dina ögon och leende.
Känslor har ingen ålder
och
Kärlek har ingen ålder.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-27 00:39



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fint om kärlek till en far! Vi säger ofta tanklöst: "Hon var ju gammal" och "han hade ju åldern inne", men det är precis som du säger, att kärlek vet inte av någon ålder, kärlek är inte rationell!
2022-03-04

  ULJO
Så fint tecknat till en älskad far
2021-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP