Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad hemma är för mig


Hemma

För mig är hemma ingen plats, det är en känsla.
En känsla som lyser med sin frånvaro.

För mig är hemma ingen plats, det är en längtan,
som djupt i mitt hjärta har sin tillvaro.

För mig är hemma ingen plats.
För mig är hemma ingenstans.
För mig är hemma någonting som jag önskar att det fanns.

För mig är hemma nåt jag längtar att få uppleva en dag.
För hemma är ett vi och inte bara jag.




Bunden vers (Rim) av Christiano
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-27 02:12



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Stark dikt! Hoppas du får uppleva "hemma"!
2021-12-07

  Lottie Ålhed VIP
Dikten är drabbande. Fint. Bokmärkes.
2021-11-27

  Ulf Carlsson VIP
Sammanhållen dikt med klar struktur och tydligt budskap.
2021-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Christiano
Christiano