Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens magi

Finna kärlek från en kvinna
är det bästa en man kan vinna




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-27 07:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så rart och underbart!
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP